Aarø Camping

Udgivet af Redaktionen den

Aarø er en hyggelig plads på den naturskønne Aarø, kun 7 min. sejltid fra Årøsund. Pladsen er ideel til afstresning, familiehygge, lystfiskeri, windsurfing samt trave og cykelture på øen. Hyg jer med minigolf, beach volley eller leg på legepladsen. På regnvejrsdage er ”slyngelstuen” ideel med Internet, dart og familiespil. Lej en cykel og besøg det karakteristiske fyrtårn eller naturlegepladsen.

Pladsen er bygget op omkring et ældre nedlagt landbrug, det er derfor naturligt at det er de gamle bygninger som danner rammen om pladsen, de skaber naturligt det miljø som hele øen udstråler. Overfor receptionen, på den anden side af parkeringspladsen, ligger minigolfbanen, her bliver mange familiære dyster afgjort. Hvis man ikke ønsker at deltage aktivt er der opstillet bænke, hvorfra man kan følge dysten, eller man kan vælge at benytte den store grill som er til rådighed for pladsens gæster.

I et hjørne af pladsen er der mulighed for at børn og barnlige sjæle kan boltre sig, her er hoppepude, gynger og andre legeredskaber, eneste krav er dog at man kan bruge sin fantasi. I forlængelse af pladsen er plads til boldspil. Bemærk: Hoppepuden er myndighedsgodkendt!