Ribe Byferie

Ribe Byferie – ‘byen i byen’ med smukke gavlhuse, idyllisk beliggende på grænsen mellem den gamle bydel og Nationalpark Vadehavet. Kendt for sin høje standard og blandt landets mest populære feriecentre. Gratis entré til Ribe svømmebad. centerbygningen findes legerum med bl.a. kæmpepuder og hængekøje, Playstation2, bordtennis, fodboldspil, netcafé, bibliotek, TV og video/dvd. Hyggelig café med forskellige spil og gratis varm cacao. Udenfor har vi legeplads, bålplads, boldbaner, cykler og rulleskøjter.

De 94 4-stjernede ferieboliger er alle smagfuldt og funktionelt indrettet. Til alle boliger hører en hyggelig gårdhave/altan med havemøbler. Gratis trådløs Internet. Alle boliger er røgfri. En del af boligerne er indrettet med hensyn til allergikere og handicappede.

Gå-afstand til Ribes middelalderlige bykerne med dens mange butikker, restauranter og seværdigheder. Blot 30 km til Nordeuropas bedste og mest badesikre strande. Under en times kørsel til LEGOLAND, Givskud ZOO og en bred vifte af andre spændende attraktioner.


Udgivet

i

,

af

Tags: