Ferier i børnehøjde

Det er altid dejligt at komme på ferie, og der findes mange forskellige slags ferie i børnehøjde. Denne artikel vil komme med forslag til ferier til dig med børn.

 

Familiehoteller på charterrejse

En god og sjov ferie for børn er helt sikkert en charterrejse. Ned i varmen, på med badetøjet og ud i poolen og plaske rundt, dykke og bare nyde livet. Spise en masse is og hygge sig med sin familie – det er helt sikkert en dejlig familieferie. Dog er det ofte dyrt kan komme på en charterrejse, fremfor andre rejser. Derfor er det heldigt, at der nu er rabat hos Primo Tours. Hos dem er der børnevenlige hoteller, som er specielt gode til en familieferie. Du har altså mulighed for en charterferie til din familie med mulighed for en god rabat.

 

En tur i forlystelsespark

En forlystelsespark er altid et sikkert hit hos børn. Der er massevis af ting at lave, forlystelser at prøve og ofte legepladser, is og snacks til børn. Derfor er en idé til en ferie for børn en tur i forlystelsespark. Nogle forlystelsesparker har tilknyttet hoteller, eksempelvis Legoland, hvor det er muligt at opholde sig i parken i flere dage i træk. I Legoland er værelserne opdelt i forskellige temaer, som sørger for at ferien bliver helt i børnehøjde.

 

Tag en tur i sommerhus

Hvis I eksempelvis er nogle vennepar, som gerne vil ud på en ferie sammen, eller eventelt vil på ferie med bedsteforældre, så er et sommerhus et godt valg. Der findes et hav af muligheder når det kommer til sommerhuse, og derfor er det også nemt at finde lige præcis noget til ens ønsker. Er man til pool, billardbord eller noget helt tredje – så er det muligt at finde et sommerhus i jeres stil og til jeres ønsker. En uge i sommerhus med en masse dejlig afslapning, leg og eventuel strandture er helt sikkert en ferie i børnehøjde, og derfor et oplagt valg til jer som børnefamilie.


Udgivet

i

af

Tags: